back

Μενού

Τα νόστιμα πιάτα μας

• στη σούβλα •

  • Kοτόπουλο ελευθέρας βοσκής

    20€/ολόκληρο 10€/μισό

    μαριναρισμένο με οξύμελι,λιαστή τομάτα και θρούμπι

  • Γουρουνόπουλο Γάλακτος(-/+1000gr)

    22€

  • Αρνάκι Γάλακτος(-/+1000gr)

    21€

  • Κοντοσούβλι από φιλέτο μπούτι κοτόπουλου

    12€

  • Κοντοσούβλι από tri -Tip Black Angus

    18€

• στο φούρνο •

  • Σιγομαγειρεμένη ολόκληρη πάπια

    17€

    με πουρέ πατάτας,σωτέ λαχανικά με σάλτσα από espresso, δαμάσκηνο και δυόσμο

  • Στηθόπλευρα Black Angus

    27€

    Angus σιγοψημένη για 8 ώρες με σάλτσα bourbon BBQ

• στα κάρβουνα •

  • Μπιφτέκι νεροβούβαλου

    16€

    (Λίμνη Κερκίνης)

  • Κεμπάπ νεροβούβαλου

    17€

    (Λίμνη Κερκίνης) με πιτάκια, πικάντικη σάλτσα τομάτας και αρωματικό γιαούρτι

  • Burger με μπιφτέκι νεροβούβαλου

    16€

    (Λίμνη Κερκίνης), καραμελωμένα κρεμμύδια,αυγό τηγανιτό,τυρί cheddar και σάλτσα BBQ

  • Σιδηρόδρομος Μαύρου Χοίρου

    40€

    (Ibérico)

  • Μοσχαρίσιο συκώτι

    12€

    στη σχάρα με ζεστό βούτυρο τρούφας

  • Παϊδάκια κοτόπουλου

    11€

    με ελαφριά σάλτσα μουστάρδας-λεμονιού

  • Tomahawk Black Angus 1000γρ.

    83€

    (28 day dry aged Hereford Irish beef)

  • Picanha Black Angus 600γρ.

    40€

    (28 day dry aged Hereford Irish beef)

  • Ταλιάτα από μοσχαρίσιο διάφραγμα Black Angus

    31€

    σβησμένη με Jack Daniels 500γρ.

  • T-bone steak γάλακτος

    22€

    σβησμένη με Jack Daniels 500γρ.

  • Χοιρινή μπριζόλα

    12€

    με την πανσέτα της

  • Σταβλίσια μοσχαρίσια μπριζόλα

    19.50€

  • Rib eye Black Angus

    35€

  • Μοσχαρίσια μπριζόλα

    49€

    Striploin Black Angus

  • Φρέσκος τόνος

    20€

    με νιόκι από μωβ περουβιανή πατάτα, καπαρόφυλλα, τοματίνια και σπαράγγια

  • Ρολά από ψαρονέφρι γεμιστά

    15.50€

    με αρσενικό Νάξου και θυμάρι, με chutney από φρούτα του δάσους

  • Μπιφτέκι από φιλέτο στήθος γαλοπούλας

    13€

    με ταμπουλέ από σιτάρι, κινόα και σάλτσα ρεμουλάντ

-CHEF-
Pierre Gabant